Corona: update

Lieve lieve lieve mensen…

Elo-avonden

Het zat er natuurlijk aan te komen, maar ook wij moeten vanwege het coronavirus bepaalde maatregelen nemen. Allereerst gaan uiteraard de Elo-avonden een lange tijd niet door; in ieder geval tot 1 juni. Wij hopen dat de eerste vrijdag daarna, vrijdag 5 juni, wij de boel weer door kunnen laten gaan. Helaas bestaat het Elobestuur uit exact 0 virologen en kunnen we hier nog niet met volledige zekerheid een uitspraak over doen.

Elokamp

Dan een ander belangrijk punt; Elokamp. Wij weten uiteraard net zoveel als jullie en kunnen dus momenteel geen uitsluitsel geven of Elokamp doorgaat, maar hou er absoluut rekening mee dat de mogelijkheid bestaat dat we ofwel op een ander moment een reis naar Schiermonnikoog moeten boeken, of dat deze jaarlijkse traditie helaas niet door kan gaan, hoe ontzettend jammer we dat zelf ook vinden.

Toneelstuk

Ook niet irrelevant is het Elotoneelstuk. Dit gaat in ieder geval niet gespeeld worden op de data die wij vooraf afgesproken hebben, namelijk 26 en 27 mei. We gaan als bestuur en productieteam de komende maatregelen afwachten en nadenken over een goede oplossing, of in ieder geval het beste alternatief. Hoe dan ook, koste wat het kost, het Elotoneelstuk gaat wel worden opgevoerd!

Blijf gezond!

Verder willen wij iedereen die het momenteel moeilijk heeft, vanwege angst om ziek te worden, angst dat mensen die dichtbij je staan ziek worden of iedere andere complicatie die deze ontzettend ingewikkelde tijd met zich mee brengt een hart onder de riem steken. Daarnaast willen wij wederom – we weten het, het is al vaak gezegd – iedereen met klem verzoeken om zich alsjeblieft aan de maatregelen te houden die nu gelden; de mensen die deze maatregelen bedacht hebben weten er waarschijnlijk meer van dan en wij. Dan rest ons alleen nog te zeggen dat je ook veel uit deze tijd kan halen! Lees een toneelstuk, een boek, kijk een film of maak een schilderij, en blijf vooral elkaar liefhebben, ook al is het van anderhalve meter afstand!

Hou vol en blijf alsjeblieft gezond,

Het Elobestuur

Deel deze pagina